Isberget

Jag tog en Cussler bok direkt ovanpå den andra. Bra idé tänkte cecilia men det tyckte väl också han som kliade sig själv i pannan med en pistol och råkade fyra av.

Det blev väldigt mycket tårta på kaka eftersom det var två ganska lika äventyr, även om i denna så var det Dirk Pitt som var hjälten och inte Kurt Austin.

Isberget handlar om ett fatyg som hittas helt solidt fastfruset i ett isberg. Ochså denna utspelar sig uppåt noden och Isand. Så jag tror att i fortsättningen så ska jag läsa mina cussler böcker med några böcker emellan.

dra ut på karamellerna så att säga.


Vita döden

Ett mycket lättläst äventyr med Kurt Austin i spetsen. Denna boken gick väldigt snabbt att läsa. Sånna tycker vi om.

Denna boken var fiskodlingar med genmanipulerade fiskar i fokus men också indianstammar i Canada. Så det blev en bra blandning där.


Kejsaren: Kungars död #2 i triologiutmaningen

Jag känner att jag ligger lite efter i triologiutmaningen, men den andra boken är läst och jag tror att vi hade till april att läsa så det är bara att sätta igång!

Men nu är det den andra boken som är slut I conn igguldens serie om Julius Cesar. Denna boken var mycket mer händelserik än vad den fösta var som bara var om hans uppväxt. Detta var det ett krig med i woho!
Plus att det var lite extra roligt i slutet när jag fick bekanta mig med gladiatorn Spartacus eftersom jag följde tv serien på tv 6 slaviskt, så det blev en extra bonus.


bokrea 2011 # 1

Första dagen på årets bokrea. Och ja jag är en av de få som inte har beställt på internett ÄN!

Jag ville allt strosa runt i bokhandeln för att titta igenom vad de hade (plus att jag redan har en sparad lista på datorn om vilka böcker jag ska klicka hem på adlibris och vad de kostar). Jag hittade 7 st böcker som hade samma pris som på internett så jag köpte dessa. härligt att köpa böcker och få dem direkt i en påse ;)

Jag får väl lägga upp någon form av lista på böckerna när jag har handlat klart alla böcker

Deluxe 3: Avund

Naw. Tredje boken var väldigt intrigfull... eller nja eller jo kanske..

Jag älskar att vara en i mängden i tiden med de stora kjolarna och hattarna. Men vad hände egentligen i boken. Inte så mycket. Eller en äktanskapskris och sedan en pengakris, och en graviditet?

Detta kändes som en mellanbok "dessa problem kommer att lösas om du läser den fjärde boken"

Och det kommer jag väl göra. muaha!


RSS 2.0