Rött stoft

Jag har hört så mycket om den hära Anne Cleeves och hennes böcker har ploppat upp lite här och var på diverse bokbloggar. Så jag gjorde ett försök och läste en av hennes böcker.

Rött stoft handlar om att en gamal tant blir skjuten ute vid en utgrävning. Allt vänds uppochner när det verkarsom att en man har "råkat" skjuta henne när han avr ute lite full och glad och jagade kaniner.

Denn boken var extremt lättläst och jag ska nog köpa någon mer bok av henne på pocket till mina bussresor.


boknörd på bussen

Nu har ju jag då tänkt att försöka mig på att bli socionom. Jag har nu pendalt i ca två veckor och än så länge har jag faktiskt inte tröttnat.

Jag sitter ju aldrig ensam på bussen heller utan jag har ju alltid någon med mig. Just nu så har jag min polare Mons Kallentoft med mig. Han får plats i väskan super bra! (haha)

Egentligen kanske det inte är så hiskerligt bra att sitta och läsa på bussen när du ändå får läsa in information både när du är i skolan och när du kommer hem. Men på någosätt så är det just nu ganska skönt att läsa på bussen som då tar 50 minuter en väg. Vem vet kanske jag tröttnar när det blir tuffare i skolan?

har också just nu då pga formatet en förkärlek till pocketböcker. har inte riktigt diggat det formatet högt innan. Men just nu så är det bäst på alla sätt!!!!!

Den tionde gåvan

Denna boken av jane Johnson trodde jag skulle vara jättemycket bättre än vad den var. Kanske jag avr för glupsk denna gången och bara läste den lite väl för snabbt.

Själva storyn handlar både om nutid och dåtid. En hel församling i england blir bortförda av pirater, en kvinna börjar skriva ner sina dagar i en bok och det är denna boken som blir hittad i nutid och kvinnan åker för att se ifall hon kan hitta spår av de som blev bortförda av piraterna.

Mysig bok fast jag hade nog lite väl för höga förväntningar. och ja jag vet att man inte ska ha det! förlåt!RSS 2.0