Alla bokbloggare där ute jag behver er hjälp!

Jag är helt fast i Extrem överlevnad som går på Discovery channel. Jag tycker att Bear grylls är väldigt inspiererande och skulle vilja läsa något som han har skrivit.

MEN han har skrivit så mycket olika saker så jag undrar om någon utav er har läst något av just Bear Grylls och kan ge någon sorts feedback på vilken bok jag ska beställa?

Hoppas att någon utav er beläsa människor kan svara mig!

Tack på förhand och ha nu en jättebra lördag allihopa!


Den heliga stenen

Ännu en Clive Cussler bok.

Men vänta vad är nu det här? Varken Dirk Pitt eller Kurt Austin? Vart är mina hjältar som jag älskar av hela mitt hjärta!?

Den här boken var nästan för teknisk med alla prylar och gadgetar och nästan för många karaktärer blev lite för mätt på den här boken i början. Kommer itne ens ihåg vad den egentligen handlade om. Jag har skrivit en minnesanteckning på att den faktiskt var lite spännande men den verkar inte ha fastnat i mitt hjärta som de andra med mina riktiga hjältar.
Jag får väl ge de här legosoldaterna en chnas till en annan dag... tror jag.


Gud som haver

Denna boken tyckte jag var jättebra. Sicka vändningar.

En mamma blir av med sitt barn till en pedofil. Gärningsmannen sitter bakom lås och bom men varför känner sig mamman sig iaktagen och inte lugn för fem öre?

Dam dam dam! Är det fel man som sitter i fängelse. Well that is for you to find out.

Läsvärd!


En vampyrs bekänelse

OOOOOOOOOH me love den här filmen! Och boken var ju bra den med.

Något som jag störde mig på var att det inte var några kapitel utan bara delar. Så tekniskt sätt så ska den ju sträckläsas. Vilket den gjordes på stranden på Kreta MEN jag vill ha naturliga pauser i en bok!

Åter till boken. Jag tror inte att det har undgått någon om vad boken handlar om eller vem som har skrivit den. Det är ju något av moderskeppet till vampyrhistorierna i modern tid.

Lägger i ett fantastiskt kilpp ifrån The vampire diaries som jag verkligen älskar och skrattar högt åt när Anne Rice nämns ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FfhVV-_5x0s

Janusstenen

Det var min första Elly Griffiths bok detta. Och jag misstänker att jag började i fel ände eftersom jag började med bok nummer två.
Men boken var det faktiskt inget fel på. Jag diggar arkeologi och historia skarpt. men jag slukade nog boken lite för fort. Så jag ska nog försöka få tag i första boken i serien och verkligen läsa den lite försiktigare så att jag får se varför alla älskar denna karaktär som boken handlar om.


Den förlorade staden

Clive Cussler denna underbara människa!

Denna gången var det jakten på evigt liv som skulle slukas av mig. Jag läste denna för väldigt längesedan så många detaljer har gått förlorade just nu i mitt skoltrötta huvud. Men när jag tänker tillbaka på boken så minns jag att jag riktigt tyckte att det var mysigt att läsa den.


Höstfavoriter??

Har en massa med böcker som egentligen behöver lägga ut här för allmänbeskådan. Men jag ska försöka att ta tag i det.

Just nu så har jagd et mysigt här i sängen med en kopp kaffe och har precis börjat med en ny bok fallet med de försvunna böckerna den verkar vara lite småmysig sådär nu i höst =)

Har ni några höstfavoriter?

RSS 2.0