En styvmors dagbok

Okej okej okej! Jag har läst så mycket bra om den hära Fay Weldon nu på såååå många bokbloggar så jag var ju tvungen att läsa ett av hennes alster. Som tur så hade jag en bok av henne (av misstag vill tilläggas) i min bokhylla.

En styvmors dagbok handlar om en mamma vars dotter blir en styvmor. Inte världens lättaste att säga tio gånger snabbt eftervarndra men så är handlingen.

Den hära mamman får vakta hennes dagböcker så att inte styvdottern (eller mannen) får tag i dessa. Självklart börjar då mamman läsa dessa. Okej så här långt är det tillochmed väldigt intressant att börja läsa boken.

Detta blev katastrof. Dåligt skriven och varför ska allt psykoanalyseras?!?!?!?! mamman är ju självklart psykolog och freudian. Nej jag hoppade tillochmed några sidor ibland!


Kärlek, vänskap och choklad

Andra boken om Alexander McCall Smiths tant i England.

Denna boken var faktiskt bättre än ettan men det känns fortfarande som att någonting fattas och att serien inte riktigt har kommit igång än. Jag får helt enkelt läsa en tredje bok för att verkligen bestämma mig!

Denna gången är det lite spöken med i bilden och en romans med en äldre kvinna. En gång skrattade jag faktiskt högt. Har någon läst boken?!?!?!


Förgörelsen

Andra boken i Guillermo Del Torro och Chuck Hogans serie och vampyrer!

Det var ganska längesen jag läste första boken så jag blev lite ställd att det inte som alla andra serieböcker börjar typ ett år eller nån månad efter den andra boken. Denna var direkt på!

Den var lite rörig men kommer deffenitivt läsa den sista delen!


Livet är en fest

Chick lit på hög nivå = jättetråkigt

Denna gången handlade det om en brud som blir kär i en elviskopia som är hemligt gift med brudens bästa väninna. OMG så tråkigt!

Läs inte denna!

Klarade trilogiutmaningen med en tungspets avståd. Svärdens fält

1 maj idag och jag klarade utmaningen som hundöra hade!

Jag fick pruta 3 timmar eftersom valborgskvällen blev lite blöt men med röda och trötta ögon satte jag mig ner efter nattens bravader och tog mig igenom de sista kapitlerna

Där emot så blir det inte så mycket av en recension eftersom det är en bok kvar eftersom det är fyra böcker i serien.

Men vad jag kan se så är detta nog inte min favorit av böckerna. Men vem vet när valborgsnattens tankar kanske skingrar sig så ploppar nog upp stycken som jag gillade också.

Julius tar sig för både brutus mamma och Gallien i denna gången. Lite klurigt det där när äldre kvinnor lockar till sig ungtuppar.RSS 2.0