tävling jag saknar dig

Har varit lite sugen på boken JAG SAKNAR DIG nu när filmen har premiär. Men det verkar som att jag kommer att tycka om boken mer. Därför så ska jag läsa den var det tänkt. Då är det ju passande att en bokcirkel för alla har en utlottning för just denna boken. Och självklart vill även jag vinna! :)

http://www.enbokcirkelföralla.se/2011/08/vinn-jag-saknar-dig-jag-saknar-dig-pa-pocket/

Rosetta nyckeln

Historiska spänningsromaner. My cup of tea!

Däremot så vet jag inte om Williams Rosetta nyckeln var den bästa utav dem bästa. Det störde mig också att jag hade fått tag på bok nummer två på bokrean och inte nummer ett. Men det är ju oftast så att jag kommer bra in i böckerna i alla fall.

Denna boken kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket av. Tror det mest var ett enda virr varr av skjutvapen och napolen?!

Det är nog bäst att ni googlar boken om ni vill veta mer om den. För denna gjorde faktiskt inget intryck på mig what so ever.


Fyrväktaren

Skulle jag varit en mycket djup person s skulle jag nog tyckt om denna. Men nej det var jag ju inte så därför gick inte denna boken riktigt hem hos just mig som är så ytlig så att det finns inte!

Fyrväktaren av Jeanette Winterson handlar om ett barn som har en hund som blir föräldrarlös när hennes mamma ramlar ur (!?) deras sneda hus (!?) ......... Fyrvaktaren är blind och han berättar historier och blir sedan av med jobbet som fyrvaktare.

ZZZZzzzZZZzzzzzzZZZZzzzZZZzzz


Jag vann!

Fick i och för sig reda på det för några dagar sen men har itne riktigt hunnit med att berätta det!

Så nu får jag två (jippi) böcker till i min lilla bok familj. Vi säger tack tack tack tack!

Jag är med på utlottning!

Annikas litteratur och kulturblogg har utlottning efter utrensning och jag vill ju självklart vara med!

Två böcker föll mig i smaken:

Fallet med de försvunna böckerna – Ian Sansom

och

Det hemliga manifestet – Tom Rob Smith

Så det är dessa jag hoppas på!

länk till inläggget: http://alkb.se/utlottning-av-bocker-samt-1-dvd

Tretton skäl varför

Jag älskade verkligen upplägget i denna boken!

En tjej har gjort självmord och lämnat efter sig en bunt med kassetband som hon har spelat in skälen till varför hon tog livet av sig. Dessa band skickar hon sedan runt till dem som hade något med hennes självmord att göra. Hemskt så säg?!

Bokens upplägg är att du får följa den sista utav personerna som ska lyssna på banden. Plus att stannar han banden så finns det ett litet pausknapp i texten. Och när han fortsätter så är det en liten playknapp. Jag älskade verkligen det här. Det känndes som att jag var med i berättelsen.

Slutet var kasst jag kan faktiskt inte säga annat. Punkt och slut!


Nattens lekar

Hur mycket snusk kan det få plats i en bok kan jag ju små fundera på när jag läser denna boken... Mycket blir svaret på min fråga!

Sherrilyn Kenyons andra vampyr/mytologiska varelser/grekiska gudar bok gick ner som rinnande vattten. En väldigt lättläst bok inga krussiduller. En kvinna vill ha sin Adoinis .... och ja de får varandra.


Jag är med bandet

Aaah biografier. Dessa perfekta böcker att läsa på rasterna på jobbet eftersom de är oftast styckeindelade och man kan bara lägga ifrån sig boken när som helst.


pamela des barres har skrivit en gropie bok. Alltså en bok som handlar om att komma in i så många rockstjärnors byxor som helst.

Rent utav en mysig bok kan jag säga eftersom det är ur ett helt annat perspektiv.

Hon har också tydligen skrivit fler böcker om hennes liv. Vem vet kanske det blir till att fortsätta läsa något av henne.


Den gömda skatten

Clive Cussler mys mys mys!

Denn gången så var det Alexander den stores bibliotek som var den historiska händelsen. Och eftersom jag hade tankar om att forska i dessa banor en gång i tiden så avr denna boken lite extra kul.

Denna gången var det väldigt många bra repliker med i boken. Punch-liners på rad!Vyssan lull

Carin Gerhardsen har faktiskt en liten speciel plats i mitt "läsarhjärta" har jag märkt. Och just vyssan lulla var helt utormodentligt läskig.

Två barn och en mamma knivhuggna till döds i deras säng. Kan det bli bättre än så?

och när de då börjar tro att mördaren är en av poliskolegerna så vänds hela min läsarupplevelse uppochner och då kunde jag verkligen inte lägga ifrån mig boken på väääälidgt länge!

Nu ska jag abra vänta på att hennes nya bok komemr ut på pocket så blir mitt bibliotek fullbordat (eller nej inta på långa vägar men jag kan ju alltid låtsas)


No time no blogg

The reading bitch is back!

har itne bloggat på länge men böcker har det avverkats ska försöka att komma ikapp med skrivandet nu när böckerna har slukats som bara den.

Spenderade bland annat en vecka på kreta där 6.5 böcker gick upp i rök bara så där!

Så: hej hej kära blogg polare nu är jag här igen!!!!

RSS 2.0