Mordet i Efiffeltornet

I väntan på att läslusten ska komma tillbaka så kan jag ju börja skriva om de böckerna jag inte han skriva om innan det lilla tråkiga i min familj hände.

Mordet i Eiffeltornet var en bok som jag hade väldigt höga förväntningar på, och ni vet väl vad det innebär? Jo, just det att det blir nästan bara blaha av altihopa.

Jag älskar mord (som inte är på tv för det är för läskigt), och jag älskar sent 1800-tal och tidigt 1900-tal. Så perfekt kombination tänkte jag.

Men i och med de höga förväntningarna så blev det itne så hiskeligt bra. Ska där emot läsa nästa bok också för att ha lite lägre förväningar på.

Är det ett mördar bi som går runt och sticker folk till döds i Paris? Eller kan det finnas en annan förklaring??


tävling om Fatimas hand

K-L lottar ut Fatimas hand av Ildefonso Falcones. och att läsa denna bok skulle nog pigga upp mig. Jag slukade hans förra bok "katedralen vid havet", SLURP SA DET BARA.
Jag var riktgt nördig när jag läste den boken. Inte många gånger jag läser en bok för att den är så bra skriven. DVS ordföljder osv. inte ens handlingen utan ORDFÖLJDEN! haha kan ju bara skratta åt migsjälv!

http://forskrackligaharligheter.blogspot.com/2011/03/tavling.html där har du tävlingen

tack alla bokbloggare för att ni finns!

Jag har några utlästa böcker som ska komma upp på bloggen. MEN... är deprimerad på grund av jobbigheter i familjen just nu. Ingen ork att läsa MEN... Jag har suttit hela morgonen och tittat igenom alla era bokbloggar och har fått lite lust att läsa igen! Kanske jag till och med tar upp en bok ikväll och öppnar den.


tack till alla er!

RSS 2.0