Snabba cash

Nu är den slut.

Jag har läst ett kapitel hit och ett kapitel dit så det har tagit ett tag men nu är den slut.

Snabba cash av Jens Lapidus ack denna bok som har nästan blivit helgonförklarad. jag säger bara why? Vad hände i slutet igentligen?

Snabba cash handlar om knark, droger, vapen, pistoler, gäng och killar i grupp. Allt är dubblet av allt.

Killbok? ja det kan man väl säga. Men varför nedvärdera pojkarna till en sån här bok.

Slut!


En liftares guide till galaxen

ÄNTLIGEN! Nu är den slut!

Det har tagi mig en låååång tid men nu är den kaputt!

Jag har alltså tagit mig igenom alla 5 böckerna om Douglas Adams historia i rymden. Och jag måste säga oredet överdrivet. 
 
Missförstå mig rätt, jag älskade de tre första böckerna men vad hände i fjärde och femte. Hur tänkte han då?

Så ja läs den men jag skriver som det står på en liftares guide till galaxen, ta det lugnt, du behöver inte läsa de två sista bökerna, tro mig.

Jag tänker inte ens bry mig om att skriva handlingen du kan få fem ord

handduk
manodepresivrobot
fisk
rymdskepp
cricket


Nattens begär

Har sett denna bok på otaliga bokbloggar och beslöt mig för att ge den ett försök.

Nattens begär av Sherrilyn Kenyon är en vampyrhistoria som har (som de flesta vampyrböcker numera) en kärlekshistoria inbakat.

Historien är lite unik med att vampyrerna och dess fiender härstamma ifrån de antika gudarna. Och som antiken-nörd så gillade jag denna del.

Där emot så visst vamp-sex i all ära men kanske inte i varje kapittel i en roman ifrån 11 år?

Trodde att den skulle vara bättre. Huvudrollen blir lite fjompig och kärlekskrank på slutet, hon beter sig lite som "hej-jag-kan-inte-klara-mig-själv-utan-min-vampyrpojkvän-bella"


Första boken i vampirediaries: En vampyrs Kärlek, Uppvaknandet

Nu har man då läst åter igen första boken i vampire diaries serien.

Det tog inte lång tid att ta sig igenom de 167 sidorna och jag måste säga att den är mycket olik tv-serien. Jag nästan satt och störde mig på hur olikt det var. Men och andra sidan så skulle jag nog suttit och stört mig på serien om jag läst böckerna lite tätare inpå serien och inte med en marginal på säg um...5-6 år.

Elena den überpopulära blondinen (i boken) vill ha den nya mysteriske killen i skolan. Och suprice efter lite gnäll om hur mycket hon älskar han så händer detta. Magic! Vampyrandet kommer sen och sedan är det en massa med pussar. Mycket till handling? Där emot så tycker jag faktiskt om boken. Jag gör faktiskt det. Den är mysig och det är kul karraktärer lite steriotyper sådär. Jag förstår varför jag älskade dem i högstadiet.

Jag har reserverat nästa bok också så jag ska läsa igenom alla är det tänkt.

Där emot så skulle hon faktiskt kunna samlat alla fyra böcker i en. För de är väldigt tunna.


Moonwalk av Michael Jackson

För cirka 5 min sen så läste jag ut Michael Jacksons iografi Moonwalk.

Den var faktiskt väldigt bra. Den gav mig ett nytt sätt att se på michael som artist. man får läsa om hans uppväxt med sin stora familj och om hur allt började redan då man egentligen som barn ska jaga fjärilar och bygga lego. Det känns lite hemskt att läsa det som han fick uppleva som liten eftersom han faktiskt aldrig har fått vara barn.

Boken var mysig att läsa och väldigt lätt. har haft den som lite mellanspels bok då och då. Ett kapitel när jag känt för det.

Där emot så står det i slutet att han inte har opererat sig vitare? hmmm. jag evt itne riktigt. Vissa biografier är ju till för att försköna och propagera. Kanske detta är en sådan också vem vet?


RSS 2.0