Rosetta nyckeln

Historiska spänningsromaner. My cup of tea!

Däremot så vet jag inte om Williams Rosetta nyckeln var den bästa utav dem bästa. Det störde mig också att jag hade fått tag på bok nummer två på bokrean och inte nummer ett. Men det är ju oftast så att jag kommer bra in i böckerna i alla fall.

Denna boken kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket av. Tror det mest var ett enda virr varr av skjutvapen och napolen?!

Det är nog bäst att ni googlar boken om ni vill veta mer om den. För denna gjorde faktiskt inget intryck på mig what so ever.


Kommentarer
Postat av: Mika

Hejsan! Jag såg att du hade läst Nefertiti - Dödsboken, av Nick Drake. Har du även läst den andra delen, Tutankhamun - Skuggornas bok? Om du har den, på svenska, och har läst ut den, är jag väldigt intresserad av att köpa den av dig, då jag letat överallt och den har varit helt slut på svenska.Bra blogg förresten, lägger till på bloglovin' så man kan få lite boktips! ^_^// Mika

2011-08-21 @ 13:47:22
URL: http://nathifa.blogg.se/
Postat av: cecilia

Hej hej!

nej jag läste faktiskt inte vidare på den serien jag fastnade inte riktigt. Jag lånade första boken på bibblan. och där hade de alla svenska.Du får kämpa på med att försöka hitta den :)

2011-08-21 @ 18:52:22
URL: http://ceciliasbibliotek.blogg.se/
Postat av: Mika

sv: ahaa okej! ja här på biblioteket i byn hade de den inte sist jag kollade, men får kika igen för säkerhetsskull ifall. ^^

2011-08-21 @ 20:22:30
URL: http://nathifa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0